Velkommen til Rudersdal Musikskole!

Vi er SAMMEN OM MUSIKKEN

Som en af de største musikskoler i Danmark tilbyder vi et meget bredt spektrum af fag og aktiviteter. Vi sætter kvalitet og oplevelse i højsædet.

I musikskolen kan du få undervisning i mere end 30 forskellige instrumenter. Vi har 45 meget dygtige og meget rare lærere, som brænder for deres arbejde. De kan hjælpe dig hele vejen fra den første begyndelse og uanset, hvor langt du ønsker at gå med musikken.

I musikskolen bliver du en del af et fællesskab, hvor vi spiller musik på kryds og tværs - nogle gange to og to, andre gange i bands, kor og orkestre. Orkestre, bands og andre sammenspilsmuligheder er omtalt ved de forskellige instrumentgrupper, samt under overskrifterne Orkestre, grupper og Band/rytmisk sammenspil .

Læs mere om undervisning i instrumenter, kor og sang ved at klikke på emnerne i venstremenuen. Start gerne med at læse om, hvordan undervisningen foregår her .

I musikskolen kan man gå til musik, før man kan gå. Vi har hold for spædbørn, vuggestuebørn og børnehavebørn. Vi har også hold for børn i 1. klasse og 2. klasse. I børnehaveklassen får alle børn i kommunens skoler musikundervisning af en lærer fra musikskolen.

Læs mere om førskolehold (0-5 år) og forskolehold (bh.kl.-2.kl.) ved at klikke på emnerne i venstremenuen.

Musikskolen finder du i Kulturcenter Mariehøj, i Laboratoriefløjen på Kulturcenter Mantziusgården og på Dronninggårdskolen. Her har vi samlet det meste af undervisningen. Der er forskolehold på alle kommunens skoler - enkelte steder også lidt instrumentalundervisning.

Musikskolens ledelse og administration bor i Kulturcenter Mariehøj.

Musikskolen har et musikskoleråd, hvor forældre og store elever kan få medindflydelse på musikskolens aktiviteter.

Til toppen af siden
Sidst opdateret: 10.04.2017

Sådan gør du:

Læs om faget og vælg det/de fag, du gerne vil gå til

Læs om undervisnings-og betalingsbetingelser

Gå til webtilmeldingen og udfyld din tilmelding.
(Vejledning på skærmen)

Husk at melde afbud til din lærer, hvis du ikke kan komme til undervisning!

En SMS er fin :-)