17. marts 2019 – Kom med til Orkesterfestivalen!

17. marts 2019 – Kom med til Orkesterfestivalen!

Gratis event: Nyd et væld af koncerter, få inspiration, deltag i sjove aktiviteter eller få et service-tjek på dit instrument. Alt sammen til Orkesterfestivalen i DR Koncerthuset.

Oplev en skøn dag fuld af musik for og med alle interesserede. Musikskolen deltager med Verdensmusikbandet og Nordsjællands Symfoni Orkester (NUO), som vi har sammen med 4 andre musikskoler. Festivalen er gratis og helt åben – så du bestemmer selv, om du bare runder Koncerthuset i en halv time, eller om du vil have hele pakken fra kl. 10.00-19.30.

 

VÆR MED

Koncerterne foregår på 4 forskellige scener, som du frit kan vælge i mellem. Her kan du opleve symfoniorkestre, kor, kammerensembler, solister og bigbands på alle niveauer. I foyeren vil der være forskellige musikalske aktiviteter, som du selv kan deltage i.

 

SPILLER DU?

Spiller du selv, kan du tage dit instrument med til et gratis servicetjek hos nogle af Københavns bedste instrumentmagere. Der vil også være repræsentanter med fra Musik & Ungdom, som du kan få en snak med, hvis du har en god idé eller et musikalsk projekt, du gerne vil i gang med.

 

Hvor? DR Koncerthuset, Emil Holms Kanal 20, København

Hvornår? Søndag den 17. marts 2019 fra klokken 10.00 – 19.30

Pris? Der er fri adgang til alle koncerter hele dagen!
 

https://orkesterfestivalen.dk/

https://www.facebook.com/Orkesterfestivalen/