Spring til indhold

Digitale medier: Musik & Computer, musiksoftware, digitale instrumenter

Digitale medier: Musik & Computer, musiksoftware, digitale instrumenter

Digitale medier kan være musikinstrumenter, hvor lyden produceres digitalt. Keyboards er et oplagt eksempel, men der findes mange andre, f.eks. en blokfløjte, der kan lyde som en elguitar eller en saxofon. Digitale instrumenter anvendes i undervisningen i forbindelse med band eller særlige projekter.

Det kan også være software, der anvendes til komposition eller arrangement. Måske er lydsporet det færdige produkt, måske bruger man det til at synge eller spille sammen med. Der kan også være tale om rene nodeskrivningsprogrammer.

I musikskolen kan du lære at bruge disse redskaber på flere forskellige måder.

 

MUSIK & COMPUTER

På dette hold får du den grundlæggende indføring i flere forskellige programmer som f.eks. Logic, Cubase og Garage Band. Du producerer dit eget nummer, og måske spiller vi det for publikum ved et særligt koncertarrangement. Det er gratis at deltage for elever, der i forvejen spiller et instrument i musikskolen.

Hvis du ønsker at gå i dybden med et program som f.eks. Logic, kan du gå til undervisning i det ligesom et instrument. Alt efter omstændighederne kan vi aftale et kortere eller længere, mere eller mindre koncentreret forløb. Betalingen for denne undervisning svarer til betalingen for instrumentundervisning.

 

‌Læs mere om priser og undervisningsbetingelser‌

 

Meld dig til musik- eller billedskolen