Fokuslinje

Fokuslinje

Her kan du læse om Fokusklubben og Fokuslinjen, der er for dig, der gerne vil give musikken en ekstra indsats.

FOKUSKLUBBEN

Er du 9-12 år, og har du mod på at give musikken en ekstra indsats sammen med andre? I Fokusklubben kan du møde jævnaldrende, som også nyder at spille sammen og være sammen med andre musikinteresserede.

Hver uge får du undervisning i dit instrument i 40 minutter. Sammen med de andre får du også Teori og hørelære i 40 minutter og sammenspil/kammermusik i 40 minutter.

Undervisningen foregår på Mariehøj og/eller i Laboratoriefløjen (Mantzius) – vi forsøger at imødekomme eleverne i forhold til bopæl og skole.

Enkelte weekender i løbet af året vil vi invitere elever og forældre til fællesdage, hvor vi vil spille sammen, lave rytmetræning og andre fælles aktiviteter.

3-4 gange om året bliver I inviteret til at høre koncerter sammen med deltagerne i Fokuslinjen. Inden koncerten fortæller musikerne om den musik, de spiller.

Der er et begrænset deltagerantal, og du skal indstilles til Fokusklubben af din musikskolelærer. Dine forældre skal udfylde en særlig tilmeldingsblanket, som din lærer udleverer.

 

FOKUSLINJEN

Når du er mellem 12 og 18 år, kan du søge optagelse i Fokuslinjen, hvis du har lyst til at være meget aktiv med musikken. Du skal være indstillet på at medvirke i en del koncerter og at deltage i den ugentlige undervisning og de øvrige planlagte arrangementer, som alt sammen skal medvirke til at skabe et stærkt fællesskab for eleverne i Fokuslinjen.

Hver uge får du undervisning i dit instrument i 50 minutter. Sammen med de andre får du også Teori og hørelære i 40 minutter og sammenspil/kammermusik i 40 minutter.

Fællesundervisningen foregår i Laboratoriefløjen (Mantzius).

3-4 gange om året bliver I inviteret til koncert. Inden koncerten fortæller musikerne om den musik, de spiller.

Der er et begrænset deltagerantal, og du skal indstilles til Fokusklubben af din musikskolelærer. Dine forældre skal udfylde en særlig tilmeldingsblanket, som din lærer udleverer.