Hold for førskolebørn 1½-5 år

Børn udvikler sig hurtigt, og vi deler holdene ind efter alder, så de er mest hensigtsmæssigt fordelt, og børnene har udbytte af at lave musik sammen. Det er meningen, at far eller mor (eller en anden voksen) deltager sammen med barnet, men ikke søskende – med mindre I er tvillinger! Undervisningen er henvendt til børn, der ikke er startet i 0. klasse endnu.

Vi synger, laver fagter og bevægelser og bruger alle mulige rekvisitter og rytmeinstrumenter til at lave musik med.

Glæde, opmærksomhed, koordination, udtryk og samarbejde er noget af det, vi helt fra starten lægger vægt på, at børnene får med sig.

I tilmeldingsmodulet kan du vælge mellem hold i Gl. Holte (Kulturcenter Mariehøj) eller Birkerød (Kulturcenter Mantzius).

1½-3 år Birkerød tirsdag ca. kl. 16
1½-3 år Mariehøj torsdag ca. kl. 16
3-4 år Birkerød tirsdag ca. kl. 17
3-4 år Birkerød mandag ca. kl. 16