Spring til indhold

Musikskolen spiller for beboere på plejehjem

Musikskolen spiller for beboere på plejehjem

Når man ikke kan komme til musikskolen, kan musikskolen heldigvis selv komme - og opmuntre bl.a. beboere på kommunens plejecentre

Man kan sige det med blomster, men man kan også sige det med toner: I denne tid er personale fra musikskolen på besøg ved plejecentre og bofællesskaber i hele kommunen med en musikalsk forårshilsen.

Det foregår naturligvis udendørs med behørig afstand, men beboere og personale har alligevel nydt at være sammen om dette afbræk i hverdagen.

Viceskoleleder Michael Møller fra musikskolen har tilrettelagt programmerne, og han har selv sunget for og akkompagneret på guitar med kompetent assistance fra musikskolelærerne Christine Pryn (violin), Gry Nørby (cello), Tine Olsen (sang), Christian Hougaard (saxofon) og Janus Klitte på guitar. Sidstnævnte er ikke fra musikskolen, men fra Kulturcenter Mariehøjs serviceteam, som har meget at byde på!

Fællessange afveksler med instrumentalnumre, og repertoiret hentes fra folkehøjskolesangbogen, dansk revy- og filmmusik frem til Kim Larsen, Anne Linnet og Benny Andersen.