Nye instrumenthold i skoleåret 2021/22

Nye hold for begyndere

Hvis man gerne vil i gang med at spille et instrument, er der som altid muligheden for at gå til soloundervisning i Kulturcenter Mariehøj eller Kulturcenter Mantzius.

Mange børn går til Musik for 1. kl. og Karrusel for 2. kl., som foregår på deres egen skole, og vi får en del forespørgsler, om der ikke er mulighed for at fortsætte med at gå til musik på sin egen skole – gerne sammen med nogle kammerater.

Musikmix

For at imødekomme disse ønsker lancerede vi sidste år Musikmix på udvalgte skoler. I Musikmix tilbyder vi undervisning i bestemte instrumenter, der kan variere fra skole til skole alt efter fordelingen af vores lærere. Tre elever spiller sammen i 45 minutter, og samtidigt spiller andre elever på andre instrumenter. Nogle gange spiller eleverne sammen eller har fællestime med rytmetræning og nodelære eller andre praktiske musikkundskaber. På den måde har eleverne instrumentundervisning og fællesaktiviteter på én gang uden at skulle i musikskolen flere gange om ugen – og det hele foregår på hjemskolen.

Selvom skoleåret har været ramt af coronanedlukning, har erfaringen givet os blod på tanden. Derfor tilbyder vi Musikmix på følgende skoler i skoleåret 2021/22: Birkerød Skole, Holte Skole Grünersvej og Rønnebærvej, Ravnholm Skole Nærum, Søholmskolen Bistrup, Trørødskolen og Vedbæk Skole.

Minirock

I skoleåret 2021/22 bliver der mulighed for at melde sig til Minirock på Kulturcenter Mariehøj og Mantzius, og derudover på Birkerød Skole, Holte Skole Rønnebærvej og Rude Skov Skole Høsterkøb og Sjælsø.

Guitartrio

På dette hold spiller du guitar sammen med to andre i 45 minutter om ugen. Det foregår på følgende skoler:

Holte Skole Grünersvej og Rønnebærvej, Ravnholm Skole Nærum og Vangebo, Vedbæk Skole og Kulturcenter Mariehøj.

Du kan leje en guitar af musikskolen.

Saxofontrio

På dette hold spiller du saxofon sammen med to andre i 45 minutter om ugen. Det foregår på Kulturcenter Mariehøj torsdag eftermiddag. Læreren hedder Asger Laust Andersen, og han vil lære jer alt det, I behøver for at komme godt i gang på saxofonen. Nogle gange kommer I til at spille sammen med andre elever på Mariehøj.

Du kan leje en saxofon af musikskolen.

Læs mere om holdene for instrumentbegyndere her:

‌Hold for 1. - 4. klasse‌