Oplev symfonikoncerter med NUO

Oplev symfonikoncerter med NUO

16. + 17. marts: NUO spiller på Nærum Gymnasium lørdag d. 16. marts kl. 15.00, ligesom de er blandt deltagerne i den store Orkesterfestival søndag d. 17. marts kl. 10.15.

OPLEV NUO

NUO spiller lækker klassisk musik for symfoniorkester. Det er elever og lærere, der spiller sammen under ledelse af Morten Ryelund, som har opnået fantastiske resultater med flere andre symfoniorkestre for unge. Som optakt til koncerten i DR’s koncerthus søndag d. 17. marts kl. 10.15, spiller NUO på Nærum Gymnasium lørdag d. 16. marts kl. 15.00.

 

UNIKT FÆLLESSKAB

NUO, eller Nordsjællands Ungdomssymfoniorkester, er et initiativ, der samler elever fra 7 kommunale musikskoler i et fælles projekt. Det giver eleverne en unik mulighed for at udvikle deres færdigheder, og ikke mindst opleve et solidt fællesskab omkring musikken.

 

Orkestret havde sin første sæson i 2017-18, og ifølge Susanne Olschansky, som er producent for NUO og fagotlærer i Rudersdal Musikskole, er projektet en klar succes:

 

”Det gik simpelt hen forrygende fra første prøve!”, siger hun og tilføjer, at hun håber på at få projektet udbredt til hele Nordsjælland.

 

PROGRAM - uddrag af:

A. Dvorak: 9. symfoni 1. sats

A. Dvorak: slaviske danse opus 46 nr. 8 og opus 72, nr. 2

G. F. Händel: fra Music for the Royal Fireworks: La Réjouissance

E. Grieg: uddrag af Peer Gynt-suiterne: arabisk dans, Solveigs sang og I Dovregrubbens Hal

G. Holst: fra Planeterne: Mars og Jupiter

Bizet: Carmen

 

Du kan følge NUO på facebook her: https://www.facebook.com/groups/734980813364562/