Sommeraktivitet: Magisk uge på Kulturcenter Mariehøj

Uge 32: Er du vild med Harry Potter-universet? Har du lyst til at optræde, lave musik, tegne, sy eller trylle? Kom til en magisk uge i sommerferien.

Vær med, når Kulturcenter Mariehøj denne sommer omdannes til en magisk troldmandsverden, der godt kunne ligne dén, du finder på Hogwarts.

Du får, sammen med en masse andre børn, mulighed for at prøve kræfter med at:

• Spille musik

• Arbejde med billedkunst, dans og bevægelse

• Skabe magi og kaste de vildeste trylleformularer

• Være en del af en historie og være med til at skabe et nyt univers

• Lave kostumer, spille Quidditch og meget mere ....

Måske finder du ud af, at dét der med at spille forskellige roller bare er vildt sjovt, eller måske opdager du, at du pludselig er sej til at tegne eller spille på instrumenter? Måske får du bare en masse nye gode venner og en alletiders oplevelse, også selvom du ender i huset Slytherin.

Vi afslutter ugen med at holde åbent hus, hvor dine forældre, familie og venner kan komme forbi og opleve, hvad vi har lært og hygget os med i løbet af ugen.

Sommeraktiviteten er arrangeret af Rudersdal Musikskole, Rudersdal Bibliotekerne, Rudersdal Billedskole, Vedbæk Garden, Rudersdal Bevægelsesakademi (RuBA), Frivilligcenter Rudersdal, Idrætsområdet, Kultursekretariatet og Ung i Rudersdal.

Vel mødt - NB: Husk madpakke og noget at drikke!

praktisk

Alderstrin:

Afsluttet 2.-5. klasse

Tid:

Uge 32, mandag- torsdag kl. 9.00-15.00

fredag kl. 9.00-14.00 og åbent hus kl. 14.00-16.00

Sted:

Kulturcenter Mariehøj

Pris: 500 kr.

Tilmelding: rudersdal.dk

Fra 1. juli 2019 kan du også finde et program.