Vær med til forårets Familiekor!

Som noget helt nyt, tilbyder vi nu familiekor. Det er foreløbig 4 tirsdage i foråret 2019, hvor alle, nye som gamle, er inviterede.

Der er stadig plads, og det er gratis at deltage – du skal bare tilmelde dig og din familie på musikskolen@rudersdal.dk. Mød op på Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte, musiklokale 2 kl. 17.30-18.30.

Datoer: 19. marts, 30. april, 21. maj og 4. juni, hvor der vil være en lille afslutning og koncert.

FAMILIEKOR
At synge i kor kan have en dejlig afstressende virkning – og bare 20 minutters daglig sang får humøret til at stige! I en tid, hvor mange passer hver deres aldersmæssigt, kan man desuden mangle et sted at dykke ned i en aktivitet sammen. At synge er berigende og styrker samtidig fællesskabet.

Der er mange gode grunde til at dyrke det at synge sammen. Så tag familien med - din mor, din storebror, svigerinde, grankusine – og kom og nyd den fælles sangglæde.

EN GOD TIME
Indholdet er varieret, både ift. stilarter, men også ift. flerstemmighed, forskellige opgaver i musikken, hvor sangene leges ind med bevægelser og gestik. Vi vil fortrinsvis synge på dansk for både børn og voksne. Enkelte sange kan dog være på andre sprog – også rytmesprog. Det vil være en god time, hvor vi får brugt hovedet, maven og kroppen fra top til tå – indeni og udenpå.

KAN JEG SYNGE MED
Der er altid plads til lige netop dig, og hvem, du ellers kunne have lyst til at tage med. Vi arbejder med rytmetræning, korrekt kropsholdning, stemme- og vejrtrækningsøvelser mm., ligesom du vil lære om det at synge i kor og få musikken til at swinge. Vi håber på, at det bliver både sjovt og hyggeligt.

KYNDIG VEJLEDNING
Det er de kompetente korledere Cathrine Nordseth og Tine S. Olsen, der står for undervisningen.

Cathrine er uddannet Almen Musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1995. Hun har undervist børn, unge og voksne: voksenkor, senhjerneskade koret, Rudersdal kommunekor, Korleder for Tumpekoret på rytmisk center. Vedbæk skole børnekor, ungdomsklubber, specialinstitutioner, Rudersdal og Frederiksberg musik skole, Ergoterapien i Virum - special undervisning, SUKA musik for funktionshæmmede.

Tine S. Olsen er uddannet Sanger og Musik-, og Bevægelseslærer (MBL) fra Rytmisk Musikkonservatorium 2003. Hun underviser børne-, junior-, og ungdomskor på Rudersdal Musikskole og Københavns Musikskole. Siden 1995 har hun undervist på alle niveauer af SSB/rytmik og solosang op til konservatorieniveau.