Vær med til JazzCamp for Piger i vinterferien

Vær med i JazzCamp for Piger i vinterferien!

Har du lyst til at prøve at spille i band sammen med andre seje piger? Tilmeld dig den populære JazzCamp for Piger i vinterferien! Du kan være med uanset instrument eller erfaring - bare du er en pige og mellem 10 og 15 år. Du kan enten spille på det instrument, du plejer - eller du kan benytte muligheden for at prøve at helt nyt! Uanset hvad du vælger, sørger vores dygtige undervisere for, at I sammen får fire fantastiske dage med masser af musik - fra tirsdag til fredag kl. 10-15 i skolernes vinterferie.

Hvad koster det?

Det koster 500 dkr. at være med i JazzCamp for Piger, og du tilmelder dig her https://goo.gl/forms/pljTsEutUbqgDA4A3

 

Hvorfor JazzCamp for Piger?

I 2012 udkom den såkaldte 80/20 rapport, ‘Kønsbalancen i rytmisk musik’, som slog fast, at kun 20 % af aktørerne i musikbranchen er kvinder, og at en stor del af de kvinder, der er aktive på landets musikscener typisk er sangerinder. JazzCamp for Piger har til formål at øge antallet af kvindelige instrumentalister på den rytmiske musikscene for at fremme en ligelig kønsbalance i musikmiljøet.

 

Hvem står bag JazzCamp for Piger?

JazzCamp for Piger har siden 2014 fundet sted sted i skolernes vinterferie i hele landet og arrangeres hvert år af JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival på udvalgte musikskoler og -institutioner i hele landet.