Spring til indhold

Tilmelding

Tilmelding

Tilmelding og gentilmelding til skoleåret 2021/22 åbner ultimo april.

Coronainformation

Musik- og billedskolen har genåbnet en del af undervisningen. Det er uvist, hvor længe og i hvilket omfang coronarestriktionerne skal gælde.
Vi overholder til enhver tid de gældende regler til begrænsning af smitte, bl.a. hvad angår hygiejne, afstand og antal personer i lokalet. Vi ønsker, at såvel elever som personale kan føle sig trygge ved at komme til undervisning.
Som følge heraf tager musik- og billedskolen forbehold for ændring af tidspunkter, lokaler og holdstørrelser.

Tilmelding til 2021/22

Vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Musikskolen anbefaler dog at melde sig til så tidligt man kan, da det forøger chancerne for at få plads og for at holdene bliver oprettet. Nuværende elever skal gentilmelde sig senest 1. juni, hvis de vil være sikre på at bevare deres plads.

Har du spørgsmål til undervisningen i skoleåret 2021/22, er du velkommen til at skrive til musikskolen på musikskolen@rudersdal.dk.
 

Tilmelding til musikskolen - og billedskolen - sker via vores administrationsprogram Speedadmin. Når du klikker på den blå tilmeldingsknap, kommer du direkte til webtilmeldingen.

Meld dig til musik- eller billedskolen

 

Har du været tilmeldt før, skal du logge på med brugernavn  og en kode, du selv har valgt. Har du glemt koden, kan du bestille en ny via log in-siden, eller du kan skrive til musikskolens kontor. Har du glemt dit brugernavn, så skriv til musikkolens kontor. Alle aktive elever og elever på ventelisten modtager en mail med de nødvendige login-oplysninger.

Du skal bruge CPR-numre på eleven, der tilmeldes, og betaleren. Vi opkræver ikke betaling i forbindelse med tilmeldingen.

Vi sender en bekræftelse, når eleven har fået plads på det ønskede fag. Herefter er tilmeldingen bindende fra 1. undervisningsgang.
 

Skoleåret 2021/22 

Musikskolens undervisning starter fredag den 27. august 2021 og slutter onsdag den 22. juni 2022.

 

‌Læs mere om optagelse, betaling, udmeldelse m.m.‌