Tilmelding

Tilmelding

Tilmeldingen til skoleåret 2018/19 er åben. Der er enkelte ledige pladser til instrumentundervisning og kor.

Har du spørgsmål til undervisningen i skoleåret 2018/19, er du velkommen til at kontakte ‌musikskolens kontor‌.

I musikskolen er der enkelte ledige pladser til følgende instrumenter: Blokfløjte, klarinet, saxofon, fagot, trompet, basun, accordeon, violin og cello. Der kan også være flere med i vores Juniorkor for elever i 4.-6. kl. på Kulturcenter Mariehøj tirsdag kl. 16.30-17.30.

Tilmelding til musikskolen sker via vores administrationsprogram Speedadmin. Når du klikker på den blå tilmeldingsknap, kommer du direkte til webtilmeldingen.

Fra skoleåret 2018/19 benytter nye og gamle elever på Rudersdal Billedskole også musikskolens tilmeldingsmodul. Vi byder billedskolen og dens elever velkommen.

Tilmelding

Har du været tilmeldt før, skal du logge på med brugernavn (elevens fødselsdag DDMMÅÅ) og en kode, du selv har valgt. Har du glemt koden, kan du bestille en ny via log in-siden, eller du kan ringe til musikskolens kontor.

Du skal bruge CPR-numre på eleven, der tilmeldes, og betaleren. Vi opkræver ikke betaling i forbindelse med tilmeldingen.

Vi sender en bekræftelse, når eleven har fået plads på det ønskede fag. Herefter er tilmeldingen bindende fra 1. undervisningsgang.

I skoleåret 2018/19 er musikskolens undervisning startet onsdag den 22. august og slutter fredag den 21. juni.

Datoer og tider for billedskolens hold finder du inde i tilmeldingen for det enkelte hold eller på billedskolens hjemmeside:

http://www.rudersdalbilledskole.dk

 

‌Læs mere om optagelse, betaling, udmeldelse m.m.‌